Jogi nyilatkozat

A Rockernevelde üzemeltetője, továbbiakban Szolgáltató, nem vállal sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget a Rockernevelde játék tartalma, illetve annak fóruma alapján, hanyagság, rosszindulatú vagy helytelen értelmezés, esetleg túlzásba vitt játék miatt bekövetkezett személyi sérülésért.

A játékban való részvételhez a játékosoknak a Rockernevelde honlapján regisztrálniuk kell, melynek során bizonyos személyi adatokat kell megadniuk. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, olyan technikai feltételek alkalmazásával, hogy személyes adatokhoz, vagy azok részeihez illetéktelenek ne férhessenek hozzá. Az érintett felhasználó a Szolgáltató által kezelt adatait az adatlapon elhelyezett gomb segítségével bármikor megtekintheti, módosíthatja. Külön kérésre a Szolgáltató az adatokat törli.

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől, és harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

A Rockernevelde játék számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, vagy az abból fakadó egyes kérdések tekintetében a Szolgáltató kijelenti, hogy sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. Az interneten keresztül küldött üzenetek biztonsága nem garantálható, mivel sérülhetnek, elveszhetnek. A Szolgáltató ily módon nem felelős a honlapon küldött üzenetek sorsáért.

A játékot igénybevevő felhasználó elfogadja, hogy a játékban reklámanyagok jelennek meg. A Szolgáltató a játék oldalain megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.

A Rockernevelde az Impresszumban feltűntetett személyek játéka. A játék tartalma, képei, forráskódja, beleértve grafikai megjelenését és szerkezeti felépítését, ötletei a Szolgáltató tulajdonában vannak. Ezek bármilyen módon történő felhasználása csak a Szolgáltató írásos engedélyével lehetséges.